2Coaches ZomerBooster

De 2Coaches ZomerBooster
is een BOOST voor je zelfvertrouwen!
Deze 4 daagse workshop is gebaseerd op meer rust, ontspanning en zelfvertrouwen. Weten wat je voelt, wat je denkt, hoe je je gedraagt en hoe dit in stapjes anders kan. En praktische tips & tricks hoe om te gaan met spannende momenten. Je leert bij de 2Coaches ZomerBooster beter omgaan met ‘normale’ spannende situaties zodat je wat steviger in je schoenen staat. Zodat je meer ontspannen en met meer zelfvertrouwen de wereld in stapt. Dit kan heel fijn zijn als je bijvoorbeeld na de zomer naar de brugklas gaat. Of als het zweet je uitbreekt bij alleen al de gedachte aan proefwerk/tentamenweken en presentaties voor je klas. Of welllicht heeft afgelopen corona periode je wat onzeker gemaakt. En zo zijn er vast nog tig andere situaties te benoemen.

De 2Coaches ZomerBooster is van juni ™ augustus individueel te volgen voor jeugd van 10™18 jaar. Als coach met inzet van hond, zal ook nu de hond meedoen. Omdat er met honden gewerkt gaat worden is het zeer ervaringsgericht en interactief. Je krijgt dan 4 sessies van anderhalf uur en een evaluatie met je ouders. Totaalprijs is €299,-.
Het is ook mogelijk om dit samen met je zus of neefje te doen, of een vriendin die hetzelfde wil leren. Dan krijgt ieder een korting van €25,-.
Data in onderling overleg. Locatie Bakheideweg 1 Boekend.

Dag 1: Interactief kennismaken met elkaar en tips om thuis te oefenen.
Dag 2: Omgaan met emoties, leren ontspannen.
Dag 3: Oefenen in beïnvloeden van gedachten, gevoelens en gedrag
Dag 4: Grenzen ervaren en stellen & balans krijgen. En tools voor focus.
Dag 5: Ervaringsgerichte evaluatie met ouders

Aanmelden kan via wendy@2coaches.nl of 06-44644432.
Hartelijke high five van Wendy van Gestel en 2Coaches Teams