2CoachesBooster

De 1 daagse workshop 2CoachesBooster
voor 8 ™ 18 jaar. 
In 1 middag een BOOST voor je zelfvertrouwen.
Iets meer ontspannen en met meer zelfvertrouwen die spreekbeurt voor de klas houden? Of wil je die andere spannende momenten nu wel eens aanpakken dat je met een rood hoofd staat te stotteren of dichtklapt? Dan hebben wij de geschikte 1-daagse workshop voor jou. Je kunt meedoen met de 2CoachesBooster workshop met hond.

Je leert bij de 2CoachesBooster beter omgaan met ‘normale’ spannende situaties zoals:
● de proefwerk/tentamenweek
● een presentatie voor je klas
● voorbereiding op een nieuwe klas of school
● een verhuizing waarbij alles nieuw en spannend is
● iets voor moeten doen op je clubje
● enzovoorts……
Onze workshop is gebaseerd op meer rust, ontspanning, zelfvertrouwen en invloed op je gedachten. Weten wat je voelt, wat je denkt, hoe je je gedraagt en hoe dit in stapjes anders kan.
En praktische tips & tricks hoe om te gaan met spannende momentjes.

De 2CoachesBooster is individueel te volgen voor 8 ™ 18 jaar. En is dan met inzet van hond. Omdat er met de hond gewerkt gaat worden is het zeer ervaringsgericht en interactief. Deze workshop duurt 1.30 uur en het voordelige tarief is €49,-. Datum in overleg.


Een 2CoachesBooster groepsworkshop voor 8 ™ 11 jaar en 12 ™ 14-jarigen gaat al door bij 2 aanmeldingen: dan werk je met coachhond Caylo. Je leert van de trainer, elkaar en de hond! Vanaf 4 kinderen doet coachpony Tieske ook mee.

De kosten zijn €49,- per kind voor +-2 uur incl. drinken en lekkers.

Datums: Bij 2 voor-aanmeldingen volgen nieuwe data voor een groepsworkshop. Meld je kind bij interesse dus vooral al aan!

Locatie: de Boekend (Venlo)

Lees hier meer over de 2CoachesBooster in groepsverband. Dit is tevens een pdf bestand om te printen of digitaal door te sturen.