2Coaches Kind&Hond Team

Een kind eigen hond traject🐾 deze keer. Je kind(eren) en huishond gaan als teamspelers leren samenwerken. Op een speelse en interactieve manier gaan de 2Coaches de kinderen leren hoe ze verantwoord, leuk en veilig met de hond om kunnen gaan. In 5 lessen ga je als gezin een topteam vormen met jullie huishond.

Het kan een soort van familietraject worden want het is vaak ook echt interessant voor de ouders om meer te weten over hondentaal en de do’s en dont’s te leren in de omgang met honden. Een leuke maar leerrijke 5 daagse workshop voor het hele gezin. Geschikt vanaf 6 jaar, ook zeker leuk voor tieners.

 Wat komt er aan bod:

– hondentaal: hoe ‘praten’ honden met elkaar en met ons?  

– hoe omgaan met de hond: wat wel en wat niet doen?

– spelletjes met de hond die veilig en toch fun zijn,  

– allerlei leuke weetjes over honden.

Optioneel kunnen er losse lessen worden toegevoegd, bijvoorbeeld om eens met mijn hond Caylo samen te werken, want dat is toch weer heel anders dan met je eigen hond.
Maar er kan ook aan meer persoonlijke doelen worden gewerkt. Het kan zijn dat een van je kinderen het wat lastig vindt om rustig met de hond om te gaan, ze doen bijvoorbeeld wilde spelletjes en dat eindigt dan in huilen. Of je kind vindt het moeilijk om jullie hond met rust te laten.

Het kan dus ook een 1 op 1 traject met een van je kinderen en jullie hond zijn. En dan neem ik bv andere kinderen en ouders mee in de 15 minuten evaluatiemomentjes na iedere les.

Ik ben en blijf natuurlijk wel een mensencoach met meer dan gemiddelde kennis van honden, maar ik ben dus geen hondengedragstherapeut. Het is daarom wel een voorwaarde dat je hond sociaal en vriendelijk is zonder gedragsproblemen.

https://youtu.be/38hpV9h_1pY

Tarief 2Coaches Kind & Hond Team:
30 minuten intake bij jullie thuis Gratis
Losse les 1u en 15 min €50,-
Korte (tussen)evaluatie €25,-
Per 5x2Coaches Kind&Hond Team incl. evaluatie €249,-*
Locatie bij jullie thuis. In praktijk meerprijs voor 5x €35,-

*Een 5x2Coaches Kind&Hond Team is alleen voor particulieren. Wordt volledig betaald na intake en is tot 3 maanden na aankoop geldig, daarna vervalt het (rest)bedrag. Geen restitutie en is niet overdraagbaar.