2Coaches HondenAngst

Een traject angst voor honden is mogelijk voor alle leeftijden vanaf 8 jaar tot en met volwassenen. Dit is in eerste instantie zonder coachhond, later zal deze geïntroduceerd worden. Er kan gewerkt worden in de praktijk (soms bij jou thuis) en in de natuur.

Eerst met pluchehond dan pas een echte hond

Het doel is om jou (en eventueel je omgeving) technieken te leren om met je angst voor honden om te gaan. We hebben veel aandacht voor ontspanningsoefeningen, kennis over hondentaal en vergroten van vaardigheden. Het gemiddeld aantal benodigde sessies is 10 keer, dit verschilt enigszins per cliënt. We bespreken in de 1e sessie een plan van aanpak zodat je weet hoe het traject er ongeveer uit zal zien. Het is altijd maatwerk dus er blijft wel altijd ruimte voor aanpassing in dit plan. Wees gerust, de eerste sessies zal er geen echte hond aanwezig zijn.
We doen dit pas als jij eraan toe bent en ook dan bouwen we dit stapsgewijs op, je hoeft niet gelijk met de hond in de interactie.

Tarief 2Coaches HondenAngst (financiering particulier):
Vrijblijvend intakegesprek maximaal 30 min  Gratis
Losse 2Coaches Hondenangst van 1 uur en 15 min  €65,-
Korte (tussen)evaluatie  €25,-
5x2Coaches HondenAngst incl. (tussen)evaluatie betaald na intake  €325,- *

*Het 5x2Coaches HondenAngst tarief is tot een half jaar na aankoop geldig, daarna vervalt het (rest)bedrag. Geen restitutie en is niet overdraagbaar. 

2Coaches HondenAngst kan alleen particulier gefinancierd worden.
Betaling gaat per factuur (betaald na intake voorafgaande aan de 1e sessie).
Afspraken kunnen tot 24 uur voor aanvang kosteloos geannuleerd of verzet worden anders breng ik het tarief in rekening, voor de gereserveerde tijd.