2CoachesOrganisaties

Wil je als professional, vrijwilliger of trainer uit het verenigingsleven pedagogisch advies over bijvoorbeeld een casus op je club /bij je organisatie of voorlichting over pedagogische thema’s?

2CoachesTeHuur

Ik ben in te huren voor (eenmalig) advies of coaching/counselling bij jeugd gerelateerde organisaties. Het kan b.v. fijn zijn om eens te sparren over jeugdleden van je club waar je je zorgen om maakt of die gedrag vertonen dat je lastig vindt en hoe hier als vereniging mee om te gaan. Of het kan wenselijk zijn om 2Coaches voor een tijdelijke opdracht 1 op 1 begeleiding met coachhond in te huren.

Tevens in te huren voor voorlichting/workshops/trainingen van maatmerk thema’s aan o.a. basis-middelbaar- voorgezet- of volwassen onderwijs, verenigingsleven, vrijwilligers, (jeugd)professionals voor kleine groepen (tot max. 30 personen). Dit is in overleg ook mogelijk samen met mijn coachhond(en).

Ik sta open voor nieuwe leuke interessante opdrachten in Noord Limburg en/of binnen een straal van 50 km. Incidenteel ook door het hele land. De tarieven zijn maatwerk, graag persoonlijk contact opnemen hiervoor.