Over het aanbod

2CoachesWandelen

Na 25 jaar in de jeugdhulp- en dienstverlening gewerkt te hebben begon het steeds meer te kriebelen om mijn droom te gaan volgen om een eigen praktijk te starten als zelfstandig pedagoog en het sensitieve van dieren te combineren met mijn eigen hoogsensitiviteit en pedagogische expertise. Met nu ook papieren als Dog Assisted coach op zak kan ik mijn coachhonden ook in gaan zetten bij zowel kinderen, jongeren als volwassenen.

Wat zijn honden toch mooie spiegels want wat ik van mijn hond verlang zegt veel over hoe ik zelf in het leven sta en ook over mijn coachstijl: geen afgetrainde hond maar veelal natuurlijk gedrag bevorderen. Ik ben vooral van het willen in plaats van het moeten, veel op basis van fun, respect & vertrouwen en veel ruimte voor eigenheid. Niet zomaar in de pas meelopen maar veelal creativiteit en oplossingsvermogen bevorderen en je eigen plan kunnen trekken.

Omdat ´groen goed doet´ werk ik ook veel buiten en in de natuur, buiten zijn betekent letterlijk en figuurlijk dat je in beweging komt, het vergroot concentratievermogen, stimuleert creativiteit en is stress verlagend.

De 2Coaches richten zich op verbetering & ontwikkeling en/of op behoud & stabilisering.

Het 2Coaches aanbod is vooralsnog niet gericht op multiproblem zaken en vechtscheidingen. Ook werk ik momenteel niet met kinderen/volwassen met ontwikkelings- en psychiatrische stoornissen als adhd en autisme, zeer lage intelligentie en/of zware gedragsproblemen. Dit is wellicht op latere termijn wel mogelijk. Als een kind/persoon geen speciaal onderwijs volgt en een ‘normale’ intelligentie heeft wil ik per cliënt afwegen of ik dit wel aanneem en anders denk ik graag met je mee voor een verwijsadres waar je vraag wellicht beter tot zijn recht komt.

 Wil je meer weten neem dan gerust contact op.