2CoachesSpiegelen

Je hebt geen directe hulpvraag maar wilt wel graag eens ervaren hoe Dog Assisted Coaching werkt? Dan kan je eenmalig een SpiegelSessie met hond aanvragen. Deze vorm van coaching is laagdrempelig, speels en luchtig en het oefenen met alternatief gedrag met een hond wordt vaak als veilig ervaren. Het is geschikt vanaf 10 tot 88 jaar.

We gaan zonder een directe hulpvraag aan de slag met een van de honden. Bv. aan de hand van een samen gekozen thema zoals: grenzen stellen, kwaliteiten en valkuilen, communicatie, persoonlijk leiderschap of hindernissen in het leven. Een hond kan je helpen bij het bewust worden van je eigen gedrag (we zijn ons namelijk maar voor 5% bewust van ons gedrag en 95% is onbewust).

2CoachesSpiegelen

Je mag gewoon eens ervaren hoe een hond reageert op jouw acties en (onbewust) gedrag.
Je krijgt namelijk gelijk reactie en de hond maakt het zo direct zichtbaar en voelbaar voor je. Vaak zijn deze acties en reacties metaforen voor het dagelijkse leven en krijg je zo meteen inzichten hoe je het daar aanpakt en hoe het eventueel anders zou kunnen. Dit kan tevens een laagdrempelig manier zijn om te kijken of ervaringsgerichte coaching met honden bij je past. En in een 2CoachesSpiegelen krijg je vaak al echte handige tips en tools mee.

Tarief 2CoachesSpiegelen:
Kort telefonisch intakegesprek  Gratis
1 Sessie 2CoachesSpiegelen van ongeveer 1 uur  €49,-