2Coaches (Online) OpvoedAdvies

Wendy van Gestel geeft als Pedagoog zijnde OpvoedAdvies

Kortdurend Opvoed Advies

Wil je praktische tips en tools over het opgroeien van je kind of ben je wat onzeker over de opvoeding, dan hoef je natuurlijk geen heel traject aan te gaan. 2Coaches OpvoedAdvies is vooral preventief en kortdurend pedagogisch advies en geschikt voor ouders en (mede)opvoeders zoals bv. stiefouders of grootouders, met kinderen vanaf 6 jaar tot jong volwassenen van ongeveer 23 jaar. Want mijn motto is: help ouders als ze een opvoedvraag hebben dan wordt het vaak geen probleem. Het kan gaan over het brede spectrum van opvoeden & opgroeien:

  • Ik zou met mijn partner graag meer op een lijn zitten over de opvoeding.
  • Hoe kan ik beter omgaan met mijn 8 jarige dochter haar wisselende buien?
  • Mijn kind gaat niet met plezier naar school, daar maak ik me zorgen over. Wat kan ik doen?
  • Mijn tiener is brutaal en respectloos, wat doe ik daaraan?
  • Mijn zoon wordt 18, en dan?

En er wordt ook altijd gekeken naar het hele gezinsleven en zijn omgeving (oftewel systeemgericht geadviseerd). Dit kan betekenen dat ik wil weten hoe het met broertjes/zussen gaat, hoe het op school of de club loopt. Dus heb je als ouders zorgen over het gedrag van je kind of over je eigen opvoedingsaanpak, 2CoachesAdvies gaat over hoe je als ouders:

> de weerbaarheid en sociale vaardigheden van je kind kan bevorderen,
> dwars, druk of agressief gedrag van je kind kan verminderen,
> het zelfbeeld en zelfvertrouwen van je jongere kan vergroten,
> hoe en wanneer je grenzen kan stellen,
> inzicht kan krijgen in de ontwikkeling van je kind: bv. pubergedrag,
> de gezondheid van je kind kan beïnvloeden: bv. slaapproblemen aanpakken.

Bij de ‘normale’ opvoedvragen is de inschatting dat je met 2 tot 4 gesprekken als gezin weer een frisse start kunt maken. Het coachtarief gaat in bij meer dan 4 gesprekken, als het proces meer diepgang verlangt en bij inschakelen van betrokkenen buiten het gezin. Het verschil tussen 2Coaches OpvoedAdvies en 2CoachesSessies zit erin dat ik bij Advies ouders weer in hun eigen opvoedkracht zet en er bij Sessies individueel gewerkt wordt aan de persoonlijke ontwikkeling of aan thema’s die het gehele gezin aangaan.

Er wordt géén gebruik gemaakt van de coachhonden en ambulant werken heeft de voorkeur. Dit betekent dat ik graag de opvoed adviesgesprekken met je heb in je eigen woonkamer. Dit is ook mogelijk middels videobellen. 

Wil je als professional, vrijwilliger of trainer uit het verenigingsleven pedagogisch advies over bijvoorbeeld een casus op je club of voorlichting over pedagogische thema’s? Kijk dan eens bij 2CoachesOrganisaties.

Tarief 2Coaches OpvoedAdvies:
Korte telefonische intake of via mail/app  Gratis
Los adviesgesprek  €55,-
Per 2x2Coaches OpvoedAdvies gesprekken  €99,- *

Tarief 2Coaches Online OpvoedAdvies 
Korte telefonische intake of via mail/app   Gratis

Los adviesgesprek  €35,-
Per 2x2Coaches OpvoedAdvies gesprekken  €59,- *

*Een 2x2Coaches OpvoedAdvies is alleen voor particulieren. Wordt volledig betaald na telefonische intake en is tot 3 maanden na aankoop geldig, daarna vervalt het (rest)bedrag. Geen restitutie en is niet overdraagbaar.

Recensie: ‘Wendy heeft ons enorm geholpen met tools om rustig en ontspannen te worden en daardoor makkelijker te kunnen slapen. Een gerichte aanpak voor het kind maar ook voor de ouders. En vanaf het eerste moment een goede klik!’
Ilse van de Winkel 2x2Coaches Online OpvoedAdvies