Kwetsbaar zijn als coach én als cliënt.

Ik was afgelopen dagen ziek, goed ziek. Draaiduizelingen volgens de dokter. Jeetje dat drukte me wel even op een paar feiten. Want ik was zo ziek dat ik hulp nodig had. En laat ik daar nou niet goed in zijn als onafhankelijke tante. Ik kan niet zo geweldig tegen kwetsbaar zijn en hulp moeten vragen. Maar ik had deze keer geen keus, want alleen mijn hoofd bewegen was al teveel van het goede. En ik heb beestjes die verzorgd moesten worden en zelf kon ik ook wel wat hulp gebruiken. Dus ik moest over een drempel stappen en heb hulptroepen ingeschakeld en wat was het fijn om letterlijk achterover te mogen leunen en zien dat het om me heen gelukkig doordraaide (hahaha wel een grappige woordspeling 😉).

Mijn punt wat ik wil maken: ik snap dus als geen ander hoe kwetsbaar het is om, om hulp te vragen en als ouders bij mij aan te kloppen. En zelf gedeeltelijk achterover te moeten leunen en een ander het werk te laten doen (gedeeltelijk zeg ik bewust want ik werk wel met het hele systeem). Maar ook hoe spannend het voor jeugd- vooral pubers- is om met een vreemde aan de slag te gaan. Net zoals mijn Caylo het raar vond om met iemand anders mee te gaan wandelen terwijl ik gewoon thuis was (overigens wel een maatje van haar). Ga je met mij aan de slag dan is mijn hulp er vooral op gericht om het weer goed te laten draaien bij jouw thuis!

#coachenmethonden
#ervaringsleren
#tweeCoaches
#pedagoog
#dogassistedcoach
#socialmediavoorlichter
#SKJgeregisteerd
#Venloenomgeving
#Noordlimburg