Waarom nou zo’n 1000poot?!

Misschien zijn er mensen die zich afvragen waarom ik me niet richt op alleen het coachen met honden maar zoveel verschillende soorten opdrachten doe. Nou het meeste simpele antwoord is: ik word daar het gelukkigst van๐Ÿคฉ.

Maar okรฉ bij deze ook een ietwat uitgebreidere uitleg๐Ÿ˜‰.
Hondencoach trajecten zijn supertof om te doen maar wel echt maatwerk en zeer intensief voor zowel Caylo als mij. Ik wil dit wel vol passie blijven doen, uurtje factuurtje is echt niet mijn ding.
1 hond kan maar een paar uur per week ingezet worden, het moet wel leuk voor ze blijven om met je aan het werk te gaan๐Ÿฅณ.
Ik heb wel meer honden die ik af en toe in kan zetten maar deze zijn maar selectief geschikt. En deze zijn ook allen niet van mezelf, hun baasjes willen ze logischerwijs niet te vaak kwijt๐Ÿ˜„.

Nou kan ik er natuurlijk nog een eigen hond๐Ÿพbij aanschaffen, en ooit zou dit zomaar eens kunnen dat dat er wel van komt. Voor nu is dat om meerdere redenen geen wijsheid.
Maar dan nog zou ik me evengoed niet alleen daarop willen richten. Ik houd namelijk heel erg van diversiteit, afwisseling en uitdaging๐Ÿ˜.

En laten we wel wezen, deze corona tijd heeft nog maar eens dubbel duidelijk gemaakt dat als zelfstandige meerdere inkomstenbronnen geen overbodige luxe zijn๐Ÿค”.

En de gemeenschappelijke deler indeze is toch dat ik me als pedagoog op diverse fronten mag uitleven in het geven van gedrag- en opvoedadvies. Soms met hond, soms zonder hond. Allebei helemaal mijn ding. #๐Ÿ’œ๐Ÿ’šmy job.

Ik moet alleen nu nog even geduld hebben tot de scholen weer normaler kunnen draaien๐Ÿ™. Tot die tijd amuseer ik me prima met de jeugd en Caylo, en o ja vergeet mijn volwassen mannen niet๐Ÿ˜‰.

๐Ÿพ2COACHES๐Ÿพ KINDEREN, JONGEREN EN HUN OUDERS COACHEN MET INZET VAN HONDEN & VERKEERS- / MEDIAWIJZER MAKEN!

#coachenmethonden
#coachenmethondenindeGGZ
#hondenangst
#ervaringsleren
#tweeCoaches๐Ÿพ
#pedagoog
#dogassistedcoach
#verkeersveiligheidvoorlichter
#socialmediavoorlichter
#SKJgeregisteerd
#Venloenomgeving
#Limburg