2 tevreden 2Coaches klantverhalen.

Als je 15 jarig HondenAngst meisje van vorige zomer en haar ouders, meteen aan jou denken als ze niet helemaal lekker in haar velletje zit, is dit een grote blijk van eerdere tevredenheid en vertrouwen. DANK🀩! We gaan gewoon lekker aan de slag samen zodat ze weer gauw heppy the peppy verder kan.

Kan ze gelijk ook weer haar omgang met honden oppoetsen, want ze wil wΓ©l met de honden werken ook. De kanjerπŸ’ͺ!

Haar vuurdoop bij de intake was gelijk weer een dubbele🐾🐾 succeservaring met grote lieve maar natte lobbes Luca en smerige zand hond Caylo (tja ze na een wandeling schoonhouden met dit pokkeweer is gewoonweg ondoenlijk πŸ™ˆ). Maar ook dat hoort bij coachen met honden, eventueel smerig wordenπŸ˜‰. Kon ze gelijk haar flexibiliteit testen zullen we maar zeggen 🀣.
Deze twee coaches gaan met heel veel veren in onze kont het weekend in🀩. We hebben net een afrondend gesprek gehad. Na alle highlights opgehaald te hebben van de afgelopen 15 sessies en kadootjes uit te delen, mochten ook wijzelf beoordeeld worden van slecht tot uitstekend door mijn (ondertussen) 17 jarig cliënte en haar ouders. En WAUW, op 4 x goed na, werden alle vragen van 2 formulieren (de jongere mocht ook zelf haar mening geven natuurlijk) met uitstekend beoordeeld, ik ging er gewoon van blozen zeg😊! En Caylo, die lag lekker relaxt aan onze voeten, die vond alles okay!

Even een paar uitspraken: β€˜Heerlijk informeel en praktisch, helemaal passend bij jongeren. De 🐾honden hadden zeker meerwaarde in het leerproces want dat maakte de sessies speels en de locatie was huiselijk. Er werd ook uitleg gegeven waarom dingen zijn zoals ze zijn, dat wordt ons jongeren nooit uitgelegd. Ik heb nu meer geleerd dan van de hele GGZ.
L is een heel ander, opener kind geworden, dat horen we van heel veel mensen terug (school, familie, vrienden ed)’.

En op de vraag of ik waarmaakte wat ik op de website had staan, kreeg ik van moeder het antwoord: dat ik nog veel meer kan dan daarop staat en had gedaan zelfs. Dit mag je veel meer promoten. β€˜Nou vertel dat vooral rond’, zei ik. β€˜Ik kan mezelf niet beter verkopen dan wat tevreden cliΓ«nten kunnen natuurlijk’.

Maar wat ga ik met een goed gevoel het weekend inπŸ₯°. Ben ook heel trots als een pauw op wat wij saampjes met de coachhonden bereikt hebben: zij is nu weer coach over haar eigen levenπŸ’ͺ (oftewel, ze heeft de regie weer in eigen handen).

Ga je wel missen meis, ga maar lekker genieten van dat lekker in je vel zitten en je eigen doodle puppy over een paar weken. Ciao, het gaat je goed!

2π‘ͺ𝑢𝑨π‘ͺ𝑯𝑬𝑺 π’Œπ’Šπ’π’…π’†π’“π’†π’, π’‹π’π’π’ˆπ’†π’“π’†π’ 𝒆𝒏 𝒉𝒖𝒏 𝒐𝒖𝒅𝒆𝒓𝒔 𝒄𝒐𝒂𝒄𝒉𝒆𝒏 π’Žπ’†π’• π’Šπ’π’›π’†π’• 𝒗𝒂𝒏 𝒉𝒐𝒏𝒅𝒆𝒏! www.2coaches.nl

#pedagoog
#dogassistedcoach
#coachenmethonden
#stapvoorstapvooruit
#tweeCoaches🐾
#SKJgeregisteerd
#Venloenomgeving
#Noordlimburg