2Coaches🐾 titelverklaring

Dat wij de 2Coaches heten is natuurlijk met een knipoog😉. Want ondanks we het met z’n 2en doen en dat mijn coachhonden de beste collega’s in de wereld zijn, zijn deze natuurlijk nooit verantwoordelijk voor het resultaat van een sessie. De honden zijn een hulpmiddel om het proces bij jou in gang te zetten. Een super leuk hulpmiddel dat dan weer wel, al zeg ik het zelf😁.

En o ja je mag ons ook aanspreken als de TweeCoaches, lekker gewoon op z’n Nederlands of Venloos😄.

En maak je gebruik van mijn aanbod zonder hond dan nog zijn we samen 2Coaches, want ik help jou of je kind graag weer coach over je eigen leven te worden.

Einde titelverklaring🐾😉. Kort en bondig, dat kan ik soms ook best😆.

#coachenmethonden
#ervaringsleren
#tweeCoaches🐾
#pedagoog
#dogassistedcoach
#socialmediavoorlichter
#SKJgeregisteerd
#Venloenomgeving
#Noordlimburg